Міграція велопарковки біля Бориспільської міської ради

image
2 Серпня 2019, 14:38
Поділитися:

Перед візитом до Борисполя Президента Володимира Зеленського перед приміщенням виконкому міської ради встановили сучасну велопарковку замість старої, яка давно вже не вписувалася у дизайн Європейської площі. Нова парковка була красива, зручна, комфортна, максимальною місткістю — 12 велосипедів. Ще й пофарбована у національні кольори. Високий гість обновою не скористався, а швидше за все, навіть не помітив. Зате велосипедисти схвально сприйняли і високо оцінили оновлення. Радіти довелося недовго. За кілька днів парковки не стало.

З’ясувалося, що велопарковку встановили за рогом будівлі, за аркою. От тільки замість нової сучасної, там стоїть знову старий набір «трикутників», геть незручний для паркування двоколісних.

На запитання «Куди поділася обновка?», Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук повідомив, що її встановили біля дитсадка «Теремок», який скоро відкриватиметься після ремонту. А для відвідувачів міськвиконкому буде модернізовано стару велопарковку. Тільки із площі її довелося прибрати, бо не всі велосипедисти цінують труд наших працівниць зеленого господарства — часто заїжджають колесами на клумбу.

Як велосипедист, можу сказати, що розчарована таким підходом до власників екологічного двоколісного транспорту. Велопарковка за рогом — це непогано. Але наявність ще однієї, нової, сучасної, перед входом до приміщення була б стимулом і для чиновників та депутатів, щоб хоч іноді замінювати чотириколісний транспорт на двоколісних коней. Тим більше, що місткість старої парковки давно вже не задовольняє потреби шанувальників велосипедів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама