Тарас Кравчук — новий очільник поліції

image
2 Серпня 2019, 13:24
Поділитися:

Бориспільський відділ поліції очолив підполковник поліції Тарас Кравчук. Його на сесійному засіданні представив колишній керівник відділу — Олександр Шляховський, що отримав підвищення і з 19 липня очолює ГУ Національної поліції в Київській області.

Шляховський зазначив, що Тарас Кравчук працював на посаді заступника начальника Києво-Святошинського відділу поліції, керував блоком кримінальної поліції.

Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук наголосив, що Олександр Шляховський за короткий період вивів наш райвідділ в лідери Київської області із розкриття тяжких злочинів. І це призначення на посаду заступника начальника Главка Київської області — не випадкове, бо Бориспіль – кузня кадрів, а «Чуки» тут множаться.

Федорчук привітав Шляховського з підвищенням, вручив подяку за сумлінну працю і професіоналізм при виконанні службових обов’язків.

Депутат Олег Верес, користуючись нагодою, запитав, чому повідомленнями на парканах про продаж наркотиків займаються активісти? Що робить у цьому напрямку поліція? Шляховський подякував активістам за їхню небайдужість і запевнив, що робота ведеться. Важливо провести слідство із дотриманням усіх законодавчих вимог. Довести провину — це набагато складніше, ніж замалювати адресу. Але результати обов’язково будуть. Так само в рамках закону проводяться усі слідчі дії стосовно ігрового бізнесу. І хоча сьогодні закриті гральні заклади відкриваються знову, бо є спроби конкурентів захопити вільну нішу, але і їх будуть закривати.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама