Відбулася всеукраїнська селекторна нарада щодо підготовки до опалювального сезону

image
1 Серпня 2019, 16:53
Поділитися:

Під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  Геннадія Зубка відбулася селекторна щодо стану підготовки житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу, об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період та виконання планів заходів з підготовки до опалювального сезону 2019/2020 року.

Участь у нараді взяли заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, представники департаментів житлово-комунального господарства та енергоефективності, регіонального розвитку облдержадміністрації, Білоцерківської міської ради, АТ «Київоблгаз», Служби автомобільних доріг у Київській області.

Станом на 01 серпня 2019 року в Київській області стан виконання заходів з підготовки теплового, водопровідно-каналізаційного, дорожньо-мостового господарства, житлового фонду, становить у середньому 62,1% від запланованих обсягів. Підготовка закладів охорони здоров’я на рівні  62,0%. Підготовка навчальних закладів на рівні 64%.

Заходи з підготовки до осінньо-зимового періоду 2019/2020 року тривають.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація