Містика, Форсаж та лауреат Каннського фестивалю: що нового в кіно

image
1 Серпня 2019, 14:36
Поділитися:

Сьогодні традиційно в прокат виходять нові стрічки. Цього тижня дивимося володаря «Золотої пальмової гілки», нові пригоди Гоббса та Шоу, трилер про давній таємничий обряд та любовну драму.

Паразити

Стрічка Пон Джун Хо побудована навколо сім’ї чотирьох безробітних, чиє життя не обіцяє їм райдужних перспектив. Ситуація змінюється, коли старшому синові пропонують високооплачуваний підробіток репетитором. За допомогою сестри він робить фальшиві документи про освіту та приходить до розкішного маєтку заможного бізнесмена. Справивши гарне враження, старший син дізнається про ще одну відкриту вакансію, і у нього з’являється дуже незвичайний план з працевлаштування сестри.
Світова прем’єра «Паразитів» відбулася в рамках основної програми Каннського кінофестивалю, де фільм став лауреатом «Золотої пальмової гілки». Після показу глядачі влаштували фільму 15-хвилинну овацію стоячи. Фільм також отримав найвищу оцінку в традиційному рейтингу кінопреси від журналу Screen Daily. «Паразити» користувалися приголомшливим успіхом і на батьківщині, обійшовши за касовими зборами у перший вікенд «Аладіна» та «Ґодзіллу».

Сонцестояння 

День літнього сонцестояння – стародавнє свято, яке у всіх культурах оповите містичною завісою таємниці. У шведському поселенні, відрізаному від світу, раз на дев’яносто років в цей день проводиться унікальний обряд. Саме туди вирушає група молодих антропологів. Однак після прибуття там починає відбуватися щось незрозуміле, і під світлом сонця дослідникам відкривається справжня темрява…

Форсаж: Гоббс та Шоу

Американський спецагент Люк Хоббс і британський колишній співробітник спецрозвідки Декард Шоу ненавидять один одного. Майже все своє життя вони були в різних таборах і бажали смерті противнику. Зараз їм доводиться працювати в одній команді. Сестра Декарда на ім’я Хетті вкрала в нехороших хлопців вірус, який може знищити все людство. Щоб захистити сестру, а також весь світ від знищення,  Шоу за допомогою Гоббса буде відбиватися від цих поганців разом з модифікованим суперсолдатом. Усе, що їм потрібно – це тачки, різна зброя та сім’я поруч.

Королева сердець 

В Анни спокійне розмірене життя. Вдома з чоловіком Пітером виховують двох пчудових доньок, на роботі  –  успішний затребуваний юрист. В їх світі з’являється Густав, син Пітера від попереднього шлюбу. Він не дуже любить батька, але сім’я повинна прийняти його на деякий час. Хлопець зміг досить швидко адаптуватися до нового середовища, почав шукати друзів. Й Анна змогла полюбити нового сина. Тільки от не материнською любов’ю. Між ними почалася пристрасть, яка поки прихована від очей Пітера. Цей порив може зруйнувати до того ідеальне життя.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ