В Броварах відбулось збройне затримання неадекватного хулігана з сокирою та ножем (ВІДЕО)

image
1 Серпня 2019, 13:21
Поділитися:

Вчора, 31.07.2019 року близько 16:30 на пульт 102 зателефонувала броварчанка, мешканка одного з будинків по вул. Стельмаха та повідомила, що невідома особа б’є сокирою припарковані автівки та кидається на людей. 
На місце пригоди відразу було відправлено працівників Броварського відділу поліції, які по приїзду за вказаною адресою та відразу помітили підозрілого чоловіка, який з ножем бігав по вулиці.
На зауваження працівників поліції, аби чоловік викинув ножа та ліг на землю чоловік спочатку не реагував, а навпаки, став ще агресивніше себе поводити. Після попередження працівників поліції про використання, в разі непокори, табельної зброї та попереджувального пострілу в повітря, «неадекват» підкорився полісменам, після чого на чоловіка було вдягнено кайданки.

  
Як потім виявилось, хуліган – уродженець Азербайджану, 1987 року народження, який проживав в м. Бровари по вул. Стельмаха.
По невідомим причинам, даній особі не сподобався припаркована автівка марки «Peugeot Partner» та вирішив своє невдоволення виразити за допомогою сокири. В результаті транспортний засіб було пошкоджено.
Також видання «AT BROVARY» з’ясували, що не так давно, а саме 25.07.2019 року затриманий здійснив ще один злочин – крадіжка продуктів з ТЦ «Термінал».
Тож до статті 185 КК України, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 та ч.1 ст. 345 КК України. Затриманого поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомив начальник Головного управління поліції Київської області Андрій Нєбитов та виклав в мережу відео затримання чоловіка.

Також Андрій Нєбитов подякував патрульним поліцейським за вмілі та професійні дії під час затримання, які дали змогу забезпечити власну безпеку, зберегти життя і здоров`я правопорушника та громадян.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed