На вулиці Малишка розпочали будувати сквер

image
31 Липня 2019, 16:47
Поділитися:

Найближчим часом у новому сквері по вул. Малишка, 9-а, що у Дніпровському районі, розпочнеться капітальний ремонт і роботи з благоустрою.

Як нагадує Департамент міського благоустрою, статус скверу земельній ділянці було надано рішенням Київради у травні 2018 року. До цього земельна ділянка площею 0,4513 га була в оренді приватного підприємства «Райдуга». 

Капремонт проведуть у дві черги. Невдовзі почнеться демонтаж тимчасових споруд. Усі кіоски, що розміщені без дозволів, – демонтують.

– Складніша ситуація із тимчасовими спорудами, що розміщені відповідно до договорів пайової участі та інформаційних талонів. Деякі підприємці вже поміняли свою локацію, іншим ми запропонували по декілька альтернативних варіантів, − запевнив керівник Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій. 

За словами Тараса Панчія, окрім демонтажу тимчасових споруд, до кінця цього року у сквері приберуть сміття після знесення, і почнуть укладати променадні доріжки із ФЕМ, встановлювати лави, урни, а також спортивний воркаут із гумовою плиткою і вуличними противандальними тренажерами. 

У Департаменті повідомили, що у 2020 році зроблять другу чергу скверу. Це буде облаштування дитячого майданчика із ігровими елементами, встановлення велопарковки, спортивного універсального поля з гумового гранулятора, встановлення огорожі по периметру, роботи із озеленення, освітлення та поливо-зрошувальної системи.

– Таким чином вже у 2020 році жителі Дніпровського району отримають повноцінний парк для активного відпочинку всією родиною, − сказав Тарас Панчій.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ