Новий стадіон в Броварах планують відкрити до Дня міста

image
30 Липня 2019, 16:03
Поділитися:

Скандальний стадіон, який вже декілька років «будують» в Броварах в парку «Перемога» поруч зі стадіоном «Спартак» планують відкрити на День міста Бровари, 21-го вересня 2019 року. Про це на своїй сторінці повідомив міський голова м. Бровари Ігор Сапожко.

 

– На початку липня депутатський корпус ухвалив рішення і було виділено кошти на новий стадіон в парку Перемоги. Цей об’єкт я визначив для себе, як один з пріоритетних на найближчий час. Дуже хочу, щоб стадіон ми відкрили 21 вересня, до Дня Міста. Знаю, що і вас цікавить, що зараз відбувається на місці будівництва. 
Сьогодні побачив, що роботи йдуть на повну. Не хочу забігати наперед, але думаю ми встигнемо до визначених термінів. Будівельники зараз активно працюють, вирівнюють, облаштовують та готують до покриття поле майбутнього стадіону, проводять роботи на даху адмінбудівлі, облаштовують ФЕМ-плиткою під’їзні доріжки до спортивного об’єкту. Під час сьогоднішньої наради вирішили ряд поточних питань, визначили завдання на цей тиждень. Буду інформувати вас про хід будівництва,
– розповідає Ігор Сапожко.

 

Як раніше повідомляла ІА «Погляд», нещодавно було сформовано комісію, яка буде контролювати процес добудови стадіону в парку “Перемоги”, на що 4 липня, під час останньої позачергової сесії було виділено 5 мільйонів гривень.

До її складу увійшли депутати Броварської міської ради: Володимир БілокіньВасиль КочубейЮрій СкотніковМаксим СеменовСергій Бельський та представники федерації футболу Броварів: Микола Логвин(голова федерації футболу м.Бровари), Руслан Семенець (ФК “Юніон”), Роман Комендант (ФК “Побратим”), Дмитро Декрет (ФК “Альянс”) та Юрій Макаров (ДЮСШ).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed