Кличко прокоментував заяви Богдана

image
30 Липня 2019, 13:26
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко назвав інформацію, оприлюднену на прес-конференції керівником Офісу Президента Андрієм Богданом, «добіркою пліток і маніпулятивних домислів».

Про це повідомили у прес-службі мера.

– Коли такі речі говорить керівник Офісу Президента – це виглядає, як мінімум, дивно і некомпетентно. Ця прес-конференція нагадувала «байки зі склепу» – добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше, – зазначив Кличко. – Усі свої, як ви думаєте, «страшилки», пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться подібними «інформаційними виступами»! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте, підкреслив Віталій Кличко.

Він іще раз наголосив, що кияни обирають владу, на яку покладають відповідальність за все, що відбувається в місті. А спроби розділити посади мера та голови КМДА є намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування.

Нагадаємо, сьогодні під час прес-конференції керівник Офісу Президента України Андрій Богдан зауважив, що мер столиці Віталій Кличко втратив контроль над містом і не контролює Київраду.

– У мене були 2 зустрічі із паном Кличком в Офісі президента, я йому 6 разів пропонував (по три рази за зустріч), просив відмовитися від інституту «смотрящіх» у Києві, відійти від корупційних схем і стати дійсно народним мером. Він великий спортсмен, гордість України, ім’я якого знають в усьому світі, але він втратив контроль у місті протягом останніх 5 років, сказав пан Богдан.

Він також зачитав заголовки кількох публікацій у ЗМІ, які можуть свідчити про корупцію і нецільове використання коштів при будівництві київських мостів.

– Ми подаємо сьогодні звернення до правоохоронних органів щодо перевірки фактів оприлюднених журналістами, сказав керівник Офісу Президента.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ