Сьогодні перестало битися серце Романа Вірастюка

image
27 Липня 2019, 18:49
Поділитися:

Сьогодні, 27 липня о 5 год перестало битися серце багаторічного капітана збірної Украни з легкої атлетики, срібного призера чемпіоната Європи-1994 року зі штовхання ядра, учасника трьох Олімпійських ігор 51-річного Романа Вірастюка. Про це інформує Xsport із посиланням на повідомлення у Facebook брата покійного, відомого українського стронгмена Василя Вірастюка.

За повідомленням Василя, 11 липня Роману провели термінову і надскладну операцію (аневризма, розшарування черевної аорти), після якої відбувався період відновлення.

Нагадаємо, у Романа були проблеми із серцем:  у квітні 2016 р. йому зробили складну операцію, яка тривала 13 год.

Після закінчення спортивної кар’єри Роман Вірастюк працював головою спорткомітету Івано-Франківської ОДА. У цей час у Романа сталися перші серйозні проблеми із серцем –  відірвався тромб, але лікарям удалося врятували життя спортсмену. Після відновлення Роман був ведучим у кількох спортивних телепроектах, у тому числі «День Олімпіади» у 2008 році на каналі «Мегаспорт» і «Олімпійські пристрасті» в 2012 році в студії Савіка Шустера. А ще був учасником шоу «Міняю жінку». Також працював головою Департаменту олімпійських видів спорту в Міністерстві молоді та спорту України.

Джерело: Трибуна Бровари