Онлайн моніторинг міського громадського пасажирського транспорту в Броварах

image
20 Лютого 2019, 16:21
Поділитися:

Управління житлово-комунального господарства Броварської міської ради розробило детальний графік руху автобусів, які обслуговують міські маршрути №2, №3, №5 та №10.

Тепер будь-кому в режимі онлайн можна визначати, де саме знаходиться та чи інша маршрутка і коли саме вона буде на тій чи іншій зупинці.

Як же скористатися цією послугою?

Для прикладу можна змоделювати ситуацію…
15:00, ви вийшли з нової поліклініки, що по вул. Шевченка і вам потрібно дістатись зупинки «Стадіон», що по вул. Гагаріна.

На сайті http://br.rozklad.in.ua можна визначити, що в даному напрямку рухаються автобуси маршруту №2. Тож нажимаємо на маршрут №2 та знаходимо зупинку «Нова поліклініка». Справа з’явиться графік посадки на цій зупинці маршруту №2. В таблиці перша колонка відповідає за години, всі інші за хвилини. Тож легко можна визначити, що найближча посадка в пасажирський транспортний засіб, який буде курсувати в бік зупинки «Стадіон» буде о 15:03.

Також можна по цьому графіку визначити, коли автобус буде на зупинці «Стадіон». Для цього клацаєм на зупинку «Стадіон» і справа по таблиці бачимо час 15:16.

Враховується також похибка по часу. Як вказано на сайті, вона складає 1-2 хвилини.

Також вже є мобільний додаток графіку руху броварських маршруток.

Маємо також надію, що до вищезгаданих маршрутів приєднається ще маршрут №9, долю якого наразі повинні вирішити перевізники міста Бровари. 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed