Через святкування та ремонти у Києві ускладнять життя автомобілістам

image
27 Липня 2019, 10:12
Поділитися:

Цими вихідними автомобілісти столиці матимуть неабияке випробування. У різних районах столиці перекриють через ремонти доріг, а в центрі через хресну ходу.

Проспект Перемоги закриють на цілий день

Одну із найоголовніших транспортних магістралей столиці – проспект Перемоги перекриють для реконструкції Шулявського шляхопроводу.

– 27 липня з 00.10 до 23.50 буде повністю обмежено наскрізний рух транспорту проспектом Перемоги у районі реконструкції Шулявського шляхопроводу Це пов’язано з перевезенням та монтажем металоконструкцій нового шляхопроводу, – повідомляють комунальники.

Нагадаємо, що Шулявський міст планують відкрити до кінця цього року. Окрім самого шляхопроводу, планують реконструювати підземний пішохідний перехід, прокласти інженерні мережі, облаштувати велосипедну доріжку, здійснити благоустрій території.

Проспект Бандери непроїзний уночі

У ніч проти 27 липня обмежать рух на шляхопроводах на перетині вул. Богатирської з просп. Оболонським і просп. Бандери.

Буде організовано двосторонній рух по шляхопроводах у напрямку виїзду з міста.

А сусідні споруди (з вул. Богатирської на з’їзд до Північного мосту) закриють для проїзду.

Під час робіт замінять асфальтове покриття, заллють нову монолітну плиту, підсилять опори і балки прогонових будов. Перші відремонтовані споруди планують відкрити до кінця цього року. А з весни 2020 розпочати роботи на сусідньому боці.

Капітальний ремонт проводять одночасно з оновленням просп. Бандери, щоб не обмежувати рух двічі.

Дарницька площа
На вихідних розпочинають капітальний ремонт Дарницької площі. У зв’язку з роботами рух буде частково обмежено. Дорожники працюватимуть цілодобово.

За сприятливої погоди комунальники планують закінчити оновлення уже до початку вересня. Почнуть працювати на 2 смугах руху від просп. Собороності до Харківського шосе.

Комунальники вирівняють бордюри і люки оглядових колодязів, замінять усі 2 шари асфальту (використовуватимуть міцний асфальт “ЩМА”). Частково й оновлять піщано-щебеневу подушку. На тротуарах з’явиться ФЕМ. А освітлюватимуть площу енергоощадні ЛЕД-ліхтарі. Гарантія на нове дорожнє полотно — 5 років.

На частині вул. Олеся Гончара починається середній ремонт

У суботу, 27 липня з 08.00 до 17.00,  комунальники  будуть проводити роботи з фрезерування проїзної частини на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до пров. Чехівського.

А вже починаючи з 29 липня і до 18 серпня розпочнуться підготовчі роботи (улаштування нижнього шару, улаштування гранітного борту та інші роботи)

Рух буде частково обмежено.

Набережно-Печерська на частковому обмеженні

У суботу, 27 липня з 08.00 до 17.00, комунальники будуть виконувати роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття на Набережно-Печерській дорозі.

На час проведення робіт рух буде частково обмежено.

27 та 28  липня у Києві святкуватимуть День хрещення Київської Русі-України.

У зв’язку із проведенням урочистих заходів, присвячених цій річниці передбачено обмеження дорожнього руху в центрі столиці.

Зокрема, обмеження руху всіх видів транспортних засобів:

  • 27 липня з 06:00 до 16:30 – на вул. Трьохсвятительській (від площі Михайлівської до Європейської), вул. Хрещатик (від вул. Михайлівської до Європейської площі), Володимирському узвозі (від Поштової площі до Європейської площі), Парковій дорозі (від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Михайла Грушевського, вул. Івана Мазепи (від Арсенальної площі до площі Слави), вул. Лаврській (від площі Слави до вул. Цитадельної);
  • 28 липня з 11:00 до 13:30 – Володимирським проїздом (на відрізку від Софійської площі до Михайлівської площі).

Водіїв просять із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та уважно дотримуватися правил дорожнього руху, аби уникнути аварійних ситуацій на дорозі.

 

 

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ