В Ірпені відмовились назвати дитячий садочок ім’ям місцевого блогера

image
26 Липня 2019, 11:58
Поділитися:

Мова йде про дитячий садок, збудований в Ірпені на вулиці Курортній. Рішення ухвалила Ірпінська міська рада.

На 70-й сесії Ірпінської міської ради VII скликання було ухвалене рішення “Про створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок)”, про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Дитячий садок був названий “Знайко”. «Ми вирішили продовжувати традицію Носова», – прокоментувала в. о. міського голови – секретар міськради Анастасія Попсуй назву закладу. Раніше, 2 липня 2019 року, в одній з найбільших спільнот регіону Містоінформ її адміністратор Антон Лісничий жартома закликав назвати дитячий садок на його честь – “Антошка”.

Проте людям назва здалась такою, що звучить дещо “по російськи”, у відповідь люди запронували свої назви: “Котигорошко”, “Телесик”, “Їжачок”. Крапку у цьому питанні наразі поставили у Ірпінській міській раді.

Ірпінською міською радою в 2019 році планується відкриття комунального закладу дошкільної освіти, що знаходиться за адресою: м.Ірпінь, вул. Курортна 9. У зв’язку з цим, управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради з 10.07.2019 року розпочинається формування черги до даного садочку у паперовому вигляді.

Джерело: МИСТОИНФОРМ