Голова КОДА Михайло Бно-Айріян здійснив робочий візит до Борисполя

image
25 Липня 2019, 17:35
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав Бориспіль. Очільник Київщини перевірив стан міських закладів хорони здоров’я та поспілкувався з медичним персоналом.

«Був в усіх місцевих амбулаторіях. Мені було важливо побачити на власні очі первинну ланку. Звичайно, заїхав і у Бориспільську лікарню №1, подивився як здійснюється головним лікарем робота з покращення сервісу в лікарні. Тим, що побачив, не задоволений. Будемо прискорюватися», – повідомив Михайло Каренович.

У рамках візиту голова КОДА також взяв участь в акції «Посади дерево – збагати довкілля», де разом з мером міста Анатолієм Федорчуком біля озера Олесницьке висадив алею дерев.

«Під час мого представлення в Борисполі, Президент у розмові з мером Анатолієм Федорчуком згадав дві проблеми міста: вирубка дерев та фекалії в озері. Так от, з деревами ми почали розбиратися. Висадили черемшину, верби та клени. Тепер буде ціла духмяна алея біля озера. Лишилося з другим питанням навести лад. Мер вже має план дій, пообіцяв розібратися», – зазначив Михайло Каренович.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація