урочисте відкриття спортивного майданчика у Трушках

image
25 Липня 2019, 15:39
Поділитися:

На території загальноосвітньої школи у Трушках Фурсівської об’єднаної територіальної громади відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику для міні-футболу та майданчику з вуличними тренажерами в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки. Фінансувалася закупівля спортивного обладнання коштом обласного бюджету, а облаштовувався стадіон за рахунок місцевих бюджетів.

На урочистості завітав Сергій Тимофєєв, начальник Управління фізичної культури і спорту  КОДА та вручив юним футболістам в якості подарунку комплект футбольних м’ячів.

«Завдяки децентралізації влади та ефективному використанню бюджету і стали можливими такі інфраструктурні проекти. За рахунок бюджету Київської області закуплено це обладнання – спортивний майданчик та тренажери. За рахунок місцевого бюджету виконано всі будівельні роботи зі встановлення об’єктів. Я дякую депутатам всіх рівнів, що приймали важливе стратегічне рішення за нашою програмою «Київщина спортивна». Але хотів би нагадати, що новий спортивний об’єкт з’явився завдяки вам, платникам податків Київської області. Тому щирий уклін всім, хто чесно сплачує податки. А малюкам та їх батькам бажаю отримувати на цьому футбольну полі максимум позитивних емоцій. Тож нехай тут виховуються майбутні футболісти топ-клубів, а в цій школі зростає нова еліта української нації», – звернувся до фурсівської громади та гостей свята Сергій Олександрович.

Інформаційна довідка

Міні-футбольні поля зі штучним покриттям розміром 42×22 м та майданчики з вуличними тренажерами  будуються на Київщині в рамках обласної програма, а міні-футбольні стадіон – в рамках державної. Також за обласною програмою цьогоріч зводяться сім повнорозмірних футбольних полів (110х70 м).

На виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки Управлінням фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації закуплено та передано до населених пунктів комплекти, до яких входить міні-футбольні поля розміром 42×22м та вуличні тренажери.

Будуються нові об’єкти шляхом поєднання зусиль органів державної влади та органів місцевого самоврядування: фінансувалася закупівля спортивного обладнання коштом обласного бюджету, а облаштовуються стадіони за рахунок місцевих бюджетів.

Завдяки децентралізації, спільним зусиллям органів державної влади та ефективності використання коштів платників податків і стала можливою реалізація таких проектів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація