Михайло Бно-Айріян обговорив з духовенством області ідею створення на базі КОДА Ради церков Київщини

image
25 Липня 2019, 11:16
Поділитися:

Голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян підтримує ідею створення на базі облдержадміністрації Ради церков Київщини. Про це Михайло Каренович повідомив під час зустрічі з духовенством Київської області у Борисполі. У цей день представники усіх християнських конфесій зібралися на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Духовність – шлях до майбутнього» з нагоди відзначення Дня Хрещення Київської Русі-України та вшанування пам’яті рівноапостольної княгині Ольги.

«Мені подобається, що маємо такі міжконфесійні зустрічі. Впевнений, вони корисні для всіх нас. Я за діалог, за координацію і кооперацію. Тому готовий бути тим майданчиком, де знаходитиметься спільна мова задля важливих справ. Я підтримую ідею створення Ради церков Київщини на базі Київської обласної державної адміністрації», – зазначив очільник Київської ОДА.

У ході спілкування з духовенством Михайло Каренович висловив своє переконання у тому, що потрібно робити акцент на молоді та дітях: «За нею майбутнє і воно залежить від того, які цінності вона матиме. Нам потрібно вчити дітей любити інших дітей, чимось відмінних від них». Голова запропонував «зробити великий з’їзд молоді різних конфесій. У сучасному форматі. Поговорити про сучасні актуальні питання. Відкрито, щиро та цікаво!»

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація