У жорстокому вбивстві дівчини на Теремках підозрюють її товариша

image
25 Липня 2019, 11:05
Поділитися:

У Полтаві затримали хлопця, якого підозрюють у жорстокому вбивстві дівчини, тіло якої 24 липня виявили у одній із квартир столичних Теремків. Тіло загиблої із ножовими пораненнями поліцейські знайшли у помешканні, яке вона винаймала.

Про це повідомляє Поліція Києва.

Тіло загиблої із ножовими пораненнями поліцейські знайшли у помешканні, яке вона винаймала.

Певний час дівчина не виходила на зв’язок. Її батько занепокоївся і попросив товариша під’їхати на квартиру, яку винаймала донька, аби дізнатися у чому справа. Друг родини побачив, що двері до квартири відчинені і викликав поліцію.

Прибувши на місце, поліцейські відчинили двері і побачили на підлозі тіло дівчини із численними ножовими пораненнями. Слідчо-оперативна група провела огляд, працювали також судово-медичний експерт, криміналісти, кінологи зі службовим собакою.

Завдяки оперативно проведеним заходам і невідкладним слідчим діям (зібрані покази свідків, вилучені записи з камер відеонагляду тощо) поліцейські встановили особу можливого підозрюваного і почали його пошуки. Оскільки правоохоронці мали інформацію, що він може переховуватися у Полтаві, орієнтування було передане місцевим поліцейським. Також у Полтаву виїхали столичні оперативники.

«Сьогодні хлопця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і доставляють до Києва, де слідчі будуть проводити з ним слідчі дії. Що характерно: він, ще коли поліцейським не було відомо про вбивство дівчини, разом із батьками та адвокатом прибув у полтавську поліцію і написав заяву про те, що у Києві на нього був здійснений напад. Однак є достатньо речових доказів щодо його причетності до цього злочину. Нині він надає перші пояснення, згодом ми з’ясуємо мотив вбивства і обставини цієї події. Йому буде оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрано міру запобіжного заходу», – розповів начальник Головного управління поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

У квартирі, де сталося вбивство, правоохоронці вилучили його одяг зі слідами крові, які він намагався запрати, а у помешканні, де він жив, проводять невідкладний обшук.

Попередньо відомо, що хлопець і дівчина познайомили у Полтаві, товаришували. Що сталося між ними у квартирі – встановить слідство.

За вчинення умисного вбивства 18-річному мешканцю Полтави загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що у столиці затримали молодика, який намагався втопити жінку.

Читайте також: У столичній квартирі викрили наркопритон

Читайте також: У Києві під час відпочинку на катері впав у воду і втопився чоловік

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV