В місті завершився економіко-математичний брейн-ринг

image
20 Лютого 2019, 12:12
Поділитися:

Ґрунтовні знання з математики та економіки – так презентували себе представникам інституту інформаційних технологій в економіці ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана» старшокласники міста. У понеділок команди школярів змагалися в рамках фінального етапу економіко-математичного брейнрингу Фастова.  

 

Захід було організовано за ініціативи Центру інноваційних освітніх технологій та за активної співучасті інституту інформаційних технологій в економіці ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана».

 

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови з гуманітарних питаньОлена Давиденко, яка наголосила на співпраці середньої та вищої школи, партнерських стосунках та висловила слова вдячності учням, їх наставникам, а також директору інституту Сергію Сергійовичу Ващаєву.

 

Ведуча брейн-рингу – Вікторія Леонідівна Кравченко, викладач кафедри економіко-математичного моделювання ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана», запропонованими завданнями викликала неабиякий інтерес в учасників гри. У фінальному етапі турніру взяли участь учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти: ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІІ ст. № 2», ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 та НВК «ЛІТ-СЗОШ І–ІІІ ст. № 9». Кожна команда продемонструвала ерудицію та ґрунтовні знання з математики й економіки.

 

У результаті запеклої боротьби переможцем стала команда НВК «ЛІТ-СЗОШ І–ІІІ ст. № 9». З невеликим відривом у балах друге місце виборола команда НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІІ ст. № 2», третє місце здобули учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 1.

 

Всі  учасники брейн-рингу отримали призи, а переможці – ще й почесний кубок від директора інституту.

 

Брейн-ринг став стимулом для старшокласників замислитися про власне професійне майбутнє.

Джерело: fastiv-rada.gov.ua