Про  розробку Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Фастів  

image
23 Липня 2019, 21:47
Поділитися:

08500, м. Фастів Київської області, площа Соборна, 1, телефони: 6-02-16; 6-31-00

 

Р І Ш Е Н Н Я

№  5-LVІХ -VІІ

від 18.07.2019 року

 

Про  розробку Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Фастів

 

З метою упорядкування розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого   призначення для  здійснення підприємницької діяльності на території м. Фастів та забезпечення належного благоустрою міста, а також сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, у відповідності до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись ст.ст.25,59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

1.Розробити Комплексну схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Фастів Київської області.

2.Замовником робіт з розроблення Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Фастів Київської області визначити виконавчий комітет Фастівської міської ради.

3.Після розроблення  подати  Комплексну  схему  розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Фастів Київської області на  затвердження Фастівській міській раді.

4.Фінансування робіт по розробленню комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території  м. Фастів Київської області здійснити за кошти місцевого бюджету.

5.Оприлюднити дане рішення в офіційних засобах масової інформації.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та містобудування.

 

 

 

Міський голова                                                                           М.В.Нетяжук

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів