Ми працюємо – вами захоплюються! Salon VOYAGE в Броварах

image
23 Липня 2019, 15:08
Поділитися:

Літо – кращий привід виглядати на всі 100! Адже саме влітку хочеться розважатися, відкривати нові місця і заводити цікаві знайомства. Та кожна жінка знає, що не буває другого шансу справити перше враження. Кращий спосіб завжди виглядати ідеально – це довіритися професіоналам індустрії краси, і все, що вам залишиться – це приймати компліменти!

Цього року салону VOYAGE виповнюється 27 років. Його відкрила українська співачка Оксана Vояж. Це був перший приватний салон в Україні, який потрапив в книгу Рекордів Гіннеса України за новаторство в сфері театралізованого шоу зачісок і ноу-хау технологій краси. За цей період часу салон випустив в життя не одного чемпіона Києва та України з перукарського мистецтва. Персонал салону VOYAGE  знаходиться в постійному пошуку новомодних стилістичних течій і технологій. Використовуючи прогресивні техніки і працюючи з кращими світовими косметичними брендами, ми можемо все!

Сам салон є призером міжнародного фестивалю «Альта Мода», а персонал проходив навчання у таких метрів як: Сергій Звєрєв, Володимир Тарасюк, В’ячеслав Дюденко, Tony Rizzo (Великобританія), Karel van Driessche (Бельгія), Gigi Gandini (Італія), Dante Feretti (Італія) та ін. Разом з основним партнером салону компанією «VITALITY’S», майстри салону їздили на навчання в Мадрид, Мілан, Прагу і отримували знання у провідних стилістів Європи.

Джерело: Новости Броварів