Де у столиці особисто познайомитися з Риммою Зюбіною

image
23 Липня 2019, 14:11
Поділитися:

Цього тижня у шанувальників таланту Римми Зюбіної є чудова нагода особисто зустрітися з улюбленою акторкою, дізнатися більше про її життя, творчість та задати їй будь-які запитання. У місті  відбудеться дві цікаві події за її участі. 

Відверто і натхненно від Римми Зюбіної!

Не пропустіть менторську зустріч з неймовірною актрисою театру і кіно, телеведучою та громадською активісткою.
Римма Зюбіна визнана найкращою акторкою останніх років рейтингу «Знято в Україні». Зіграла більш ніж 50 ролей в театрі та 90 ролей в кіно та телефільмах. Міжнародне визнання отримала після фільму «Гніздо Горлиці», де акторка зіграла головну роль. Сам фільм отримав нагороди в Індії, Німеччині, Польщі, Болгарії та Україні. А Римма Зюбіна відзначена нагородою Української Кіноакадемії «Золота Дзиґа» за «Найкраще виконання головної жіночої ролі» Дарини в фільмі «Гніздо Горлиці».

Коли: 24 липня о 19.00
Де: Діалог Хаб, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація

Прем’єра документального фільму “Римма Зюбіна. Backstage”

Кіно-дебют випускника інституту кіно режисера Вадима Дмитриченка. Це реальна історія, що змінить ваше уявлення про світ акторів. Ви дізнаєтесь першими про те, що приховують від глядачів за кулісами? Які у акторів забобони і як потрапити у велике кіно?
Не пропустіть можливість поспілкуватися з творчою групою, а також головною героїнею фільму – українською акторкою театру і кіно, телеведучою Риммою Зюбіною.

Коли: 25 липня о 19.30
Де: кінотеатр “Ліра”, вул. Вел. Житомирська, 40
Вартість квитка: 50 грн.
 

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ