Район Петрівки краще оминати: тут починають капремонт шляхопроводів

image
23 Липня 2019, 09:57
Поділитися:

У ніч проти 27 липня на шляхопроводах на перетині вулиці Богатирської з проспектами Оболонським і Бандери обмежать рух. Як повідомили в КК «Київавтодор», там розпочинається капітальний ремонт 4-ох шляхопроводів. Першими ремонтуватимуть споруди в напрямку Північного мосту.

Із 27 червня двосторонній рух буде організовано на одній стороні (на шляхопроводах у напрямку виїзду з міста).

Під час робіт замінять асфальтове покриття, заллють нову монолітну плиту, підсилять опори і балки прогонів. Перші відремонтовані споруди планують відкрити до кінця цього року. А з весни 2020 розпочати роботи на сусідньому боці.

Капітальний ремонт проводитимуть одночасно з оновленням просп. Бандери, щоб не обмежувати рух двічі. Комунальна корпорація перепрошує за незручності.

Нагадаємо, що на тому тижні розпочали капітальний ремонт на проспекті Бандери. У минулу суботу рух електротранспорту організували на протилежній стороні проспекту, розділивши чотирьохполосний проїзд по проспекту для руху машин в обох напрямках. У неділю транспортний корк стояв від шляхопроводу на Новокостянтинівській до в’їзду на Північний міст. З початком ремонту шляхопроводів ситуація на цьому напрямку погіршиться.  

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ