Обвал на Грушевського, 21 в Броварах. «Нічого небезпечного, причини не настільки важливі», – голова ОСББ (ВІДЕО)

image
22 Липня 2019, 12:14
Поділитися:

В п’ятницю, 19-го липня в Броварах по вул. Грушевського, 21 відбувся обвал цегли.  У мережі фейсбук відразу почали обговорювати дану аварію.

– По вулиці Грушевського, 21 з першого по шостий поверх стався обвал фасаду. Не дивлячись на те, що на цьому місці велика активність людей, так як поблизу будинок творчості та дитячий майданчик, на щастя ніхто не постраждав, – пише Олександр Степаненко.

  

Місце обвалу загородили стрічками, але цеглини довгий час не прибирали.

Що саме трапилось та чому намагалися з’ясувати журналісти «Трибуна-Бровари», але голова ОСББ будинку Ігор Матяш відмовився спілкуватися з їхнім журналістом, зазначивши, що «воно нам не треба».

Журналіст видання «At Brovary» також зателефонував Ігорю Матяшко, але представився не працівником ЗМІ, а занепокоєним мешканцем постраждалого будинку. Адже в одній з квартир і справді зареєстрований працівник даного видання.

– Нічого страшного не відбулось та місця паніці немає. Скоро все приберуть та відновлять. А взагалі мені немає часу з вами розмовляти, – відповів Ігор Матяшко, голова ОСББ по Грушевського, 21.

  

Хоча мешканці будинку все ж таки несуть хвилювання.

– Таке руйнування з часом мабуть чекає усі колони адже архітектором чи забудовником для колон заклали «супер основу» з сітки, – повідомляє Олександр Степаненко.

Також він зазначив, що в тріщинах перебуває вся будівля, що і підтвердив світлинами.

Фото: Олександр Степаненко

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed