Окружна виборча комісія розпочала свою роботу

image
19 Лютого 2019, 17:26
Поділитися:

19 лютого відбулося перше засідання окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №90, на якому розглянули 4 питання порядку денного.

Варто зазначити, що до складу комісії входить 38 осіб, прибули на засідання 28 членів комісії. Представники кандидатів в президенти України (Юрія Дерев’янка, Василя Журавльова, Віктора Бондара, Романа Безсмертного, Юрія Тимошенко, Віталія Скоцика, Віталія Купрія, Миколи Габера, Олександра Мороза) на засідання не прийшли. При цьому кворум на засідання – це дві третіх від усього складу. Відтак, перше засідання відбулося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборців просять перевірити свої дані

На ньому члени комісії прийняли присягу, встановили режим роботи ОВК (з 9:00 – 18:00, з перервою на обід з 12:00 до 13:00), визначили перелік осіб, які працюватимуть постійно на платній основі (голова комісії, заступник голови комісії, секретар комісії та один член комісії) та вирішили провести державну реєстрації ОВК як юридичної особи. Друге засідання відбудеться на наступному тижні.

З переліком членів ОВК можна ознайомитися на сайті ЦВК.

19 лютого на позачерговому засіданні виконкому БМР визначили три локації, які будуть рекомендувати кандидатам в президенти для проведення зустрічей з мешканцями Білої Церкви: Торгова площа, площа Т. Шевченка та площа перед ПК “Росава”. Це пов’язано з тим, що під час візиту кандидата в президенти Юлії Тимошенко була розгорнута сцена біля БК “Росава”, що значно утруднювало рух машин по вул. Я. Мудрого та викликало багато нарікань серед мешканців міста. 

 Вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Зареєстровано 44 кандидати на цю посаду. 

 

Теги вибори президента 2019

Джерело: БЦ-News: новини Білої Церкви / Белая Церковь — БЦ News — БЦ News