Директор «Київхлібу» розповів, чому змінюється якість хлібу

image
19 Лютого 2019, 16:46
Поділитися:

«Основною сировиною для хлібу є борошно. І від якості борошна залежить якість хлібу», – зазначив в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» директор фірмової мережі компанії «Київхліб» Ярослав Федоренко.

 «Уже давно зерно і борошно є експортними продуктами. І відповідні підприємства намагаються експортувати максимально якісну сировину. Тобто усе найкраще уходить», – сказав Ярослав Федоренко.

«Відповідно, якість хлібу на ринку залежить від якості зерна, врожаю або неврожаю зерна», – додав він.

Читайте також: Курс на ЄС і НАТО: Президент підписав зміни до Конституції

Читайте також: Експерт порівняв темпи ремонту доріг за часів Януковича і зараз

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV