Юлія Бережко-Камінська: Карплюк зможе зробити кращим не тільки 95 округ, але і всю Україну

image
18 Липня 2019, 11:20
Поділитися:

Письменниця і  журналістка Юлія Бережко-Камінська має мрію, щоб в Україні ставало якомога більше міст, які надихають  і на прикладі Ірпеня вона бачить, що це цілком реально, завдяки компетенції Володимира Карплюка.

“Усе починається з натхнення. Ірпінь для багатьох є джерелом натхненням, особливо сьогодні, коли в місці є скільки парків, альтанок фонтанів, скверів, квітів, скульптур. І  за усім цим праця багатьох людей, на яку зміг надихнути їх Володимир  Карплюк. Я впевнена, що  компетенція і управлінський досвід цієї людини вплине не лише на розвиток 95 округу, але і всієї України”,- розповідає Юлія Бережко-Камінська.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.FacebookTwitterTelegram