Море або гори: де відпочивають кияни цього року

image
18 Липня 2019, 09:40
Поділитися:

Літо – це час відпусток та яскравих вражень. Час, коли можна перезавантажитися, відпочити від рутини та заповнити нестачу сонця в організмі. Літо надихає на подорожі та екстрим.

Куди цього року поїдуть кияни? Де відпочиватимуть – на морському узбережжі чи підкорюватимуть гори? Вже були у відпустці? А, може, навіть не планують?

Про це на вулицях столиці дізнавалася журналістка сайту «Вечірній Київ».

Постійні подорожі як спосіб життя

Коли випадають довгі вихідні, наприклад, на свята, у мене склалася добра традиція їздити в автобусні тури Європою, – коментує студентка Марія. – Окрім цього, у серпні з родиною зазвичай їду на море, вже кілька років поспіль були в Болгарії. Ми спеціально порівнювали ціни на наших курортах під Одесою і тією ж Болгарією – вони майже такі ж, а різниця в сервісі, звичайно ж, колосальна.

Якщо хочеться пригод – обираю гори

Цього літа ще відпустку не бачив. Проте як тільки буде вільний час, відпочиватиму активно. Між морем та гірськими краєвидами обираю гори, тому що хочеться пригод. Для повного релаксу, на мою думку, підходить море, але то вже іншим разом, – розповідає киянин Андрій.

Від піци до баварських ковбасок – одна подорож

 – Нещодавно повернулась із подорожі Італією. Дуже сподобалося, ще не відійшла від тих емоцій та вражень. Привезла додому безліч рецептів справжньої італійської піци та купу сувенірів. Цього літа ще планую навідатися до Німеччини та поласувати їх традиційними смаколиками, – ділиться враженнями з журналістами Лідія.

Ціни кусаються

Я вже у відпустці, але цьогоріч залишатимусь у столиці. Ціни на путівки завеликі, на жаль. Але я не засмучуюсь, оскільки Київ – теж цікаве та гарне місто, а через роботу не завжди є час ним прогулятись. Тепер надолужу прогаяний час, – розповідає перехожий Дмитро.

Відеооператор – Марія ЛИСЕНКО

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ