21 липня Україна обиратиме не тільки Парламент, а й Прем’єр-міністра

image
17 Липня 2019, 19:30
Поділитися:

21 квітня українці підуть на дільниці, щоб проголосувати на дострокових виборах до Верховної Ради України. Від результатів волевиявлення залежить, яким шляхом надалі піде держава: у напрямку реформ, євроінтеграції, утвердження української мови, розвитку місцевих громади чи, навпаки, ми повернемося до того, що лише центральна влада буде вирішувати, скільки виділити коштів на ремонт прибудинкової території, лікарі знову будуть отримувати зарплату в кінці місяця, але мізерну та не залежно від результату своєї роботи, нам знову будуть розповідати про необхідність двомовності в державі та міцної дружби з Росією. Є сподівання на позитивні зміни, але є чимало хвилювань щодо можливого реваншу, розколу в країні та того, що новим політикам не вдасться втримати ситуацію на фоні серйозних загроз.

Ми обираємо не тільки Раду, але й Прем’єра

Перше, що нам, виборцям, треба пам’ятати: ми голосуємо не лише за кандидатів в народні депутати, ми також голосуємо за Прем’єр-міністра та Уряд, якого призначає не президент, а саме Парламент. Нині Кабінетом Міністрів Україні керує Володимир Гройсман, який балотується до Верховної Ради України зі своєю партією «Українська стратегія Гройсмана».

Володимир Гройсман – молодий і енергійний політик, він має унікальний і успішний досвід державного управління. Це він продемонстрував на посаді мера Вінниці, а затим у кріслі голови Уряду. Варто згадати всі здобутки за його керівництва. Зокрема, проведена успішна реформа децентралізації, автором і головним рушієм якої був Володимир Гройсман. Це дало змогу місцевим громадам отримати більше податків та на власний розсуд вирішувати, що в першу чергу треба ремонтувати чи будувати у місті. За плечима його та команди є і багато інших досягнень, серед них: відремонтовані дороги та школи, збудовані нові навчальні заклади, амбулаторії, стадіони, підвищені зарплати та пенсії, розвиток українського кінематографу та української книги, впровадження програми «Чужих дітей не буває». Окрім того ведеться щоденна робота зі зміцнення обороноздатності держави.

Але зараз є очевидним фактом те, що реформи і позитивні зміни у державі можуть бути згорнуті через некомпетентність нового складу Верховної Ради.

Потрібно голосувати за розвиток України

За останніми соціологічними даними «Українська стратегія Гройсмана» долає 5% бар’єр і проходить до Парламенту. За результатами опитування, проведеного Центром соціальних експертиз Інституту соціології, на майбутніх виборах до Верховної Ради України за «Українську Стратегію Гройсмана» планують віддати свої голоси 5,1% виборців. Цей показник  означає, що як мінімум 15 представників «Української Стратегії Гройсмана» увійдуть до Верховної Ради України.

 

Утім через сфальсифіковану соціологію і придворних експертів опоненти намагаються переконати людей, що «Українська стратегія Гройсмана» непрохідна, тим самим спонукаючи людей голосувати за інші партії. Це – недобросовісна конкуренція, брудні політичні технології. В опонентів Гройсмана присутній страх того, що він не дасть їм займатись далі оборудками, заради яких вони йдуть у владу.

Чому варто голосувати саме за «Українську стратегію Гройсмана»

Серед партій що йдуть на вибори найбільше вимогам часу відповідає «Українська стратегія Гройсмана». І ось чому:

1. Тому що вони – найбільш сильна професійна команда з усіх, які сьогодні йдуть на вибори у Верховну Раду. У команді є фахівці, які мають знання і досвід проведення змін в усіх ключових сферах життєдіяльності країни. 
Зокрема, Міністр освіти Лілія Гриневич змінила філософію шкільного навчання в бік компетентності і обізнаності учня із сучасним світом; Олександр Саєнко, Міністр Кабінету Міністрів, реформував державну службу, запровадив нові  принципи корпоративного управління на держпідприємствах; Євген Нищук, Міністр культури, сприяв відродженню українського кіно, сучасної української книжки, просуває культуру, мистецтво, традиції України у світі; Павло Петренко, Міністр юстиції, розбудував мережу центрів безоплатної правової допомоги громадянам, ініціював відкриття і створення нових реєстрів даних та інші члени команди.
Ці фахівці вже підтвердили свою здатність досягати результатів. А тому немає сумнівів, що ця команда не буде марнувати час та довіру виборців, а зможе прийняти необхідні для держави закони. 
У цієї команди є досвід і законотворчої роботи, і імплементації прийнятих рішень. Завдяки цьому будуть запропоновані фахові  законодавчі рішення, а ті, які несуть ризики для держави, вчасно  зупинені.
Соціологія показує, що на думку громадян України Володимир Гройсман, лідер партії, має один з найвищих прем’єрських рейтингів. А відтак щоб він залишився на чолі Уряду та продовжив реформи і позитивні зміни в державі слід проголосувати за «Українську стратегію Гройсмана». 
Партія не вводить в обману виборців не зрозумілою зовнішньополітичною стратегією. Навпаки, партія займає патріотичну проукраїнську позицію.
Ця команда зможе протистояти, на відміну від багатьох молодих та недосвідчених політиків, проросійськи налаштованим маніпуляторам. І з ними не буде ніяких закулісних перемовин, що, як правило, базуються на спільних політичних та бізнесових інтересах.
Досвідчені фахівці, які входять до списку партії «Українська стратегія Гройсмана» зможуть об’єднати навколо себе молодих амбітних політиків, які мають добрі наміри, але поки що не уявляють, як втілити свої ідеї в життя. Тільки так спільно можна розбудовувати Україну як сильну та успішну країну.
За нинішніх ризиків, які стоять перед Україною через гібридну війну Росії, вкрай важливо, щоб у Верховній Раді України та в Кабінеті Міністрів України були люди, здатні приймати професійні антикризові рішення. Таким є лідер партії Володимир Гройсман.
«Українська стратегія Гройсмана» розуміє, що треба міняти в тій чи іншій сфері економіки. Це ті люди, які розпочали зміни, поки інші політики відкладали їх роками. А тому готові і будуть захищати та продовжувати реформи.
Це команда не популістів, а людей слова. Що обіцяють, те й виконують. Тобто мають рідкісну для українських політиків рису – тримати слово.
Пріоритетом для «Української стратегії Гройсмана» є інтереси людей. Недаремно, її лідера Володимира Гройсмана називають соціальним прем’єром.

Голосування на виборах за «Українську стратегію Гройсмана» – це голосування за його Прем’єрство, щоб команда могла продовжити розпочаті реформи.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама