У КМДА оприлюднили результати випробувань нового мосту над Володимирським узвозом

image
16 Липня 2019, 17:16
Поділитися:

За результатами обстеження та випробування, пішохідно-велосипедний міст над Володимирським узвозом справний та відповідає чинним нормативам із навантаження для пішохідних мостів.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

– Випробування, обстеження та оцінка технічного стану конструкції по об’єкту «Мостовий пішохідно-велосипедний перехід між парками «Хрещатий» та «Володимирська гірка» виконано працівниками ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Мостовий центр», – поінформував Олександр Спасибко. – Висновки за даним обстеженням наступні: технічний стан мостового полотна, прогонової будови, опор та опорних частин – справний. Пішохідно-велосипедний міст, що з’єднує схили, відповідає вимогам чинних нормативних документів із навантаження для пішохідних мостів.

«Висновки за результатами випробування мосту опубліковано на сайті КМДА», 

– Я вкотре запевняю киян i гостей столиці в абсолютній безпеці мосту, і запрошую відвідати новий туристичний маршрут, який додав яскравості нашому місту. Кияни та гості міста вже полюбили пішохідно-велосипедний міст, що з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів. Це дійсно унікальний об’єкт. Навколо нього зберігається неймовірний ажіотаж серед киян та гостей столиці, – додав Олександр Спасибко.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ