Киян запрошують стати співаторами гімну для фестивалю мистецтва

image
16 Липня 2019, 13:25
Поділитися:

Фестиваль Bouquet Kyiv Stage, який  вдруге пройде у столиці — з 16 по 26 серпня – запрошує охочих стати співавторами мелодії гімну фестивалю. 

Умови  конкурсу «Звуки міста»:
– записати та надіслати звуки, що асоціюються вашим містом. Можливо це шум липневої зливи, або ж радісні верески дітей. Композитори-учасники #BouquetKyivStage вплетуть надіслані звуки у гімн фестивалю.

Учасники конкурсу, чиї аудіофайли відбере журі, стануть співвторами мелодії та отримають іменні запрошення на фестиваль. 

Вже зовсім скоро оргкомітет відбере найхарактерніші звуки, а куратор конкурсу, композитор і саундпродюсер Сергій Круценко почне роботу над Симфонією Міста. 
– Я спочатку проаналізую звуки, які надійдуть на конкурс, щоб зрозуміти музику і логіку всередині них. Це — складові частини, з яких я вибудую фактуру — чи ритмічну, чи мелодійну. Коли ця фактура буде зроблена, крізь неї до мене проступить уже висока музична історія, — розповідає Сергій Круценко. Він радить відкинути сумніви — і просто взяти участь у конкурсі.

 

До 18 липня надсилайте аудіофайли зі звуками міста на пошту [email protected], або в Telegram чи WhatsApp за номером +380634165756.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ