Вулицю Ватутіна перекриватимуть двічі

image
16 Липня 2019, 13:02
Поділитися:

18 і 27 липня у зв’язку з концертними агітаційними програмами майже на півдня перекриватиметься вулиця Ватутіна.

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 15 липня 2019 року розглядалося питання про тимчасове припинення руху транспортних засобів на вулиці Ватутіна 18 і 27 липня 2019 року на відрізку від перехрестя з вулицею Київський Шлях до перехрестя з вулицею Лермонтова.

18 липня планується концерт за участі Олега Винника у рамках передвиборчої агітації. У зв’язку з цим планується перекриття вулиці з 16.00 до 22.00.
27 липня у Борисполі проводитимуться загальноміські заходи до Дня хрещення Київської Русі — фестиваль князя Бориса. Цього дня Ватутіна перекриватимуть з 13.00 до 24.00.

Стосовно заходу 18 липня у залі засідань розгорілося бурхливе обговорення. Зокрема, звучало питання, чи отримує щось місто від проведення таких масових заходів. Також членів виконавчого комітету турбувало, що очікується майже 30 тисяч глядачів. Від такої кількості людей Європейська площа, у тому числі і фонтан, реально може постраждати. Цікавилися, чи не можна «переселити» захід на якийсь інший майданчик, наприклад до «Аеромолу», на що міський голова Анатолій Федорчук зазначив, що організатори акції зобов’язані повідомити про неї заздалегідь, що і було зроблено. Заборонити обране ними місце і запропонувати інше можна лише за рішенням суду. А за використання площі для передвиборчої агітації місто не отримує нічого.

Прозвучала думка вимагати відшкодування, якщо внаслідок цього концерту місту будуть нанесені збитки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама