На Київщині стартував конкурс кращих практик молодіжної роботи в 2019 році

image
16 Липня 2019, 11:00
Поділитися:

З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Київській області, управління молодіжної політики та національно – патріотичного виховання КОДА спільно з Київською обласною молодіжною радою започатковало конкурс кращих практик молодіжної роботи на Київщині в 2019 році. Анкети на конкурс приймають до 1 жовтня 2019 року.

Як зазначено в повідомленні на сайті Броварської міської ради, до участі у конкурсі запрошуються учасники та учасниці, які мають успішні практики в сферах молодіжної політики та національно – патріотичного виховання.

Основні завдання конкурсу:

Обмін успішним досвідом між молодіжними організаціями та молодіжними працівниками Київської області;
Публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямку підвищення стандартів якості молодіжної роботи в Київській області;
Популяризація та активізація молодіжного руху на Київщині.

Результати конкурсу оголосять у рамках обласного молодіжного форуму в грудні 2019 року. Найкращі практики увійдуть до друкованого та електронного видання  «Каталог кращих практик молодіжної роботи в Київській області». Три переможці конкурсу отримають призи та відзнаки.

Термін подачі анкет – з 27 червня до 1 жовтня 2019 року.

Ознайомитися з детальною інформацією та заповнити анкету для участі в конкурсі можна за посиланням:https://forms.gle/dHU4wOoHNsyvcZFCA.

Консультації щодо заповнення заявки можна отримати за телефонами: Олена Рожанська, голова Молодіжної ради при Київській обласній державній адміністрації – (098) 101 69 70; Марина Потапенко, начальник управління молодіжної політики та національно – патріотичного виховання облдержадміністрації – (095) 846 55 89.

Джерело: Трибуна Бровари