Не уклав договір на вивіз твердих побутових відходів – викидаєш сміття у недозволеному місці

image
19 Лютого 2019, 11:09
Поділитися:

Твердження, якому важко заперечити. Адже кожна людина продукує сміття, яке потрібно кудись збувати. Тому зараз активно ведеться робота із укладання договорів на вивіз ТПВ мешканцями приватного сектору з переможцем конкурсу – КП «Фастівська ЖЕК».

 

Сплата такої комунальної послуги – це не бажання, а обов’язок кожного фастівчанина

 

Як повідомив на понеділковій апаратній нараді начальник КП «Фастівська ЖЕК» Микола Савочка, станом на 15 лютого вже заключено 2630 договорів на вивезення ТПВ. Робота у мікрорайонах міста триває і далі відповідно до встановленого графіка. Фастівчани мають також можливість укласти такий договір на виробничій базі комунального підприємства за адресою вул.Нова, 3. Одночасно з оформленням документації йде видача пакетів фастівчанам для пакетування побутового сміття .

 

Як повідомив Микола Миколайович, кошти за сплату даної комунальної послуги вже активно надходять на рахунок комунального підприємства, а люди із розумінням ставляться до проведення цієї роботи. Разом з тим проводиться робота із заключення договорів на вивіз ТПВ із підприємствами, установами та організаціями міста. Станом на понеділок усі бюджетні установи уже мають договір на сплату даної комунальної послуги. 

 

Активізована робота і з тими мешканцями міста, хто не прагне заключати договір на вивезення ТПВ. У разі відмови заключити договір та отримувати дану комунальну послугу, на власника (орендаря) домоволодіння буде складено протокол про порушення правил благоустрою.

ІНФОРМАЦІЙНО. Після ліквідації стихійного сміттєзвалища по вул.Галафеєва, на об’єкті відбувається регулярне чергування працівників КП «Центр торгівлі та благоустрою» – інспекторів по благоустрою, а також депутатів міськради. Станом на понеділок було зафіксовано 7 порушників – осіб, які викидали сміття у недозволеному місці.

 

Існування даного сміттєзвалища – перший доказ того, що неукладення договорів на вивезення ТПВ призводить до створення стихійних сміттєзвалищ по усьому місту. 

 

 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua