Вибухи в Кагарлику: правоохоронці затримали зловмисника

Вибухи в Кагарлику: правоохоронці затримали зловмисника
15 Жовтня 2024, 12:14
Поділитися:


Близько 20:00 години поблизу 9-поверхового будинку по вулиці Паркова, 18 пролунав гучний вибух. Згодом, хвилин через 20 ще один, трохи слабший вибух.

Про це повідомляє видання Кагарлик.City, посилаючись на інформацію Кагарлицького відділення поліції.

За викликом мешканців будинку на місце події прибула слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, керівництво Обухівського райуправління поліції, представники прокуратури, – йдеться в повідомленні.

Виявилося, що вибухнула світлошумова граната. На щастя, обійшлося без постраждалих. Поліція оперативно встановила винуватця – військовослужбовця, який самовільно залишив свою військову частину і орендував квартиру в цьому будинку. Під час затримання у нього вдома виявили додаткові боєприпаси, які направили на експертизу.

Наступного дня, 12 жовтня, на дитячому майданчику біля 9-поверхівки виявили запал від гранати. За записами камер спостереження, кагарлицькі правоохоронці виявили, що його залишив той же чоловік, що й кинув боєприпас. Він напередодні розпивав там спиртне і залишив такий небезпечний «подарунок», – зазначає видання.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • В ДТП в Обухові постраждав водій та 16-річна пасажирка

  • Понад 600 тисяч збитків завдали браконьєри на Обухівщині

  • Правоохоронці затримали стрільця, котрий поранив двох людей в магазині

  • У смертельній автотрощі на Столичному шосе постраждали жителі Обухівщини

  • В ДТП на Обухівщині постраждала водійка



Source link