Пріоритет – сімейне виховання: в Ірпінській громаді реалізовують реформу системи догляду та підтримки дітей

Пріоритет – сімейне виховання: в Ірпінській громаді реалізовують реформу системи догляду та підтримки дітей
14 Жовтня 2024, 20:32
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінську громаду обрали як демонстраційну для реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини на зростання в сімейному оточенні. Про це повідомила заступниця Ірпінського міського голови Юлія Устич на своїй сторінці у фейсбуці.

Юлія Устич разом з начальницею Служби у справах дітей та сім’ї ІМР Ангеліною Дордюк представили громаду на навчанні представників демонстраційних областей та пілотних громад з метою ефективної реалізації цієї стратегії.

На зустрічі представники чотирьох областей разом з експертами попрацювали над плануванням, дізналися про міжнародний досвід реалізації реформи системи догляду та підтримки дітей, отримали нові навички щодо планування розвитку послуг на рівні регіону й територіальної громади.

«Ірпінь прагне стати лідером у забезпеченні права кожної дитини на зростання в сімейному оточенні, демонструючи важливість інтеграції сімейного виховання в пріоритети соціальної політики. Ми готові до співпраці з усіма зацікавленими сторонами для досягнення спільної мети», — зазначила Юлія Устич.



Джерело: ITV