В ІЛІТі відбудеться відкритий захід «Просто про складне. Штучний інтелект» — ITV

В ІЛІТі відбудеться відкритий захід «Просто про складне. Штучний інтелект» — ITV
14 Жовтня 2024, 14:19
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

22 жовтня в рамках Тижня кодування ЄС 22 жовтня в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій проходитиме відкритий захід «Просто про складне. Штучний інтелект». Про це повідомили у закладі освіти. 

Тиждень кодування ЄС — це щорічна ініціатива, яка об’єднує 40 країн Європи, мільйони здобувачів освіти, викладачів, батьків та ентузіастів цифрових технологій з усього світу для популяризації навичок програмування та розвитку інтересу до цифрових технологій серед молоді.

«Розглянемо, що таке штучний інтелект та як він працює, а також різні його види та переваги. Дізнаємося, де і як штучний інтелект змінює правила гри в освіті, бізнесі та інших сферах, а також які існують знаряддя розуму: сучасні програми штучного інтелекту. Обговоримо етичні питання, пов’язані з його використанням, і які виклики можуть постати перед суспільством у процесі його інтеграції», — розповів вчитель інформатики Іван Нечипорук.

Захід відбудеться 22 жовтня 2024 року в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій. Початок заходу о 10:00 год. Для участі потрібно зареєструватися ТУТ. Деталі ТУТ.

Нагадаємо, ІЛІТ став першим закладом освіти в історії Ірпінської громади, який запровадив курс з вивчення штучного інтелекту.



Джерело: ITV