У Броварах ТЦК і поліція провели рейд із перевірки документів після концерту | Трибуна

У Броварах ТЦК і поліція провели рейд із перевірки документів після концерту | Трибуна
14 Жовтня 2024, 12:01
Поділитися:

Перевірка відбулася в неділю ввечері, 13 жовтня, після концерту гурту «100лиця», який проходив у міському культурному центрі.

Представники територіального центру комплектування (ТЦК) разом із поліцією на виході з МКЦ перевіряли документи у військовозобов’язаних чоловіків.

На відео видно, як кілька жінок намагаються захистити чоловіка від військкомів і поліції, відтак затриманий зміг втекти.

Ба більше, сталася сутичка між представниками ТЦК, поліцією та працівницями міського культурного центру. Одна з жінок просила поліцейських відпустити її колегу, якого затримали прямо на робочому місці. Вона пояснила, що чоловік мав завершити робочий день, проте його забрали і посадили в автомобіль. Ситуація переросла в конфлікт із штовханиною та нецензурною лайкою.

Нагадаємо, що в Україні рейди з перевірки документів тривають із 11 жовтня. ТЦК і поліція приходять у громадські місця. Найперші відео з перевірки військово-облікових даних у чоловіків, з’явилися в соцмережах після концерту гурту «Океан Ельзи» у столичному Палаці спорту.

Читайте також:

Можливості для ветеранів та їх сімей: як отримати 20 тис. грн на розвиток бізнесу
Зміни з 1 жовтня: мобілізація, старт Нацкешбеку, нові пенсії тощо
Актуальні вакансії у військових частинах: у жовтні в застосунку «Резерв+» запрацює сервіс рекрутингу
Як без прописки влаштувати дитину в садочок у Броварській громаді: поради

.

Джерело: Трибуна – Бровари