Пішов з дому та зник: на Київщині розшукують 17-річного Олександра Корха, – ФОТО

Пішов з дому та зник: на Київщині розшукують 17-річного Олександра Корха, – ФОТО
14 Жовтня 2024, 11:32
Поділитися:

У Київській області рідні та правоохоронці розшукують 17-річного Олександра Корха. Хлопецьще 13 жовтня пішов з дому та до теперішнього часу його місце перебування невідоме.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Київщини.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

На розшук неповнолітнього залучені та орієнтовані підрозділи поліції Київщини, в тому числі, особовий склад Бучанського управління поліції, офіцери громади, ювенальні поліцейські, працівники групи реагування патрульної поліції, представники територіальної оборони та громадськість.

ПРИКМЕТИ: зріст 165 сантиметрів, худорлявої статури.

ОДЯГНЕНИЙ: штани чорного кольору, куртку чорного кольору, при собі мав барсетку

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця просимо одразу повідомляти на спецлінію “102” або за номером телефону +38 096 983 54 56, – зазначили правоохоронці.

Як ми розповідали раніше, правоохоронці Київської області розшукали зниклу 14-річну Яну Соколову з міста Ірпінь. Про зникнення доньки повідомила мати, яка розповіла, що дівчинка пішла гуляти та не повернулась додому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua