Під Києвом через нецензурну лайку поплатився життям чоловік: деталі трагедії

Під Києвом через нецензурну лайку поплатився життям чоловік: деталі трагедії
10 Жовтня 2024, 15:16
Поділитися:

У селі Святопетрівське Київської області стався трагічний випадок, який призвів до смерті 39-річного чоловіка. За даними поліції, конфлікт виник через зауваження щодо використання нецензурної лексики під час телефонної розмови.

Згідно з повідомленням правоохоронців, 34-річний підозрюваний, розлючений зауваженням свого опонента, вирішив помститися. Наступного дня він увійшов до будинку потерпілого, де в ході суперечки схопив ніж та завдав п’ять ударів у область грудної клітини, що призвело до смерті жертви.

Тіло загиблого виявила власниця будинку, яка одразу повідомила поліцію. Спільними зусиллями працівників Бучанського управління поліції та оперативників карного розшуку поліції Київщини підозрюваного було затримано. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі, під процесуальним керівництвом Києво-Святошинської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua