Руслан Кравченко про обʼєднання двох обласних лікарень: ліквідації реабілітаційного центру не буде, припиняйте маніпуляції

Руслан Кравченко про обʼєднання двох обласних лікарень: ліквідації реабілітаційного центру не буде, припиняйте маніпуляції
10 Жовтня 2024, 14:02
Поділитися:

Сьогодні Київська обласна рада поставила крапку в питанні приєднання Київського обласного центру реабілітаційної медицини до Київської обласної клінічної лікарні. Але обʼєднання двох обласних лікарень не призведе до ліквідації реабілітаційного центру. Про це заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко під час сесії Київської обласної ради. 

«Маніпуляцій щодо цього питання останнім часом занадто багато. Дійшло до того, що від деяких депутатів Київської облради та активістів, які взагалі не розібралися в цьому питанні, лунають звинувачення у знищенні реабілітаційного центру для ветеранів. Припиніть вводити людей в оману!!!», – наголосив Руслан Кравченко.

Він підкреслив, що реабілітація була і буде, і більше того, КОВА її розвиватиме. 

«Медпослуги на базі центру надаватимуться безперервно. Я також особисто домовився з американським бізнесменом Деллом Лоєм Хансеном про облаштування нового корпусу реабілітації. І ми вже ведемо цю роботу з кращими медичними інженерами. Це буде корпус із сучасними операційними та реанімаційним блоком, діагностичним відділенням та ортопедо-протезною лабораторією», – зазначив він.

Начальник КОВА додав, що відділення RECOVERY також залишається на місці і буде надавати необхідну допомогу нашим військовим. 

Зберігається кадровий потенціал, посади лікарів не скорочені.  

«Тому наголошую вкотре!!! Обʼєднання двох обласних лікарень не призведе до ліквідації реабілітаційного центру! Мова йде лише про розвиток та розширення можливостей реабілітації наших ветеранів та загалом лікарні із повним циклом сучасних медичних послуг. Час припинити практику ганебних спекуляцій на темі відновлення здоров’я наших героїв!» – додав Руслан Кравченко. 

Детальніше про обʼєднання двох обласних лікарень читайте тут

The post Руслан Кравченко про обʼєднання двох обласних лікарень: ліквідації реабілітаційного центру не буде, припиняйте маніпуляції appeared first on Київська обласна військова адміністрація.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація