Свято музики у ТРЦ Aeromall від Бориспільської дитячої музичної школи

Свято музики у ТРЦ Aeromall від Бориспільської дитячої музичної школи
10 Жовтня 2024, 12:45
Поділитися:

«Музика нас єднає» — таку назву мав благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України, який вихованці Бориспільської дитячої музичної школа ім. Лариси Остапенко провели у суботу, 5 жовтня, у фойє торгово-розважального центру Aeromall. І цей концерт дійсно об’єднав дуже багато різних людей.

Імпровізованою сценою став майданчик перед фотозоною, оформленою в тематиці книги і знань. А юні співаки і музиканти отримали настільки широку слухацьку аудиторію, яку не зміг би забезпечити жоден, навіть великий концертний зал. І послухати та побачити було що! Чарівний спів, заворожуюча гра на гітарі, віртуозне виконання на духових інструментах та на синтезаторі. Свої таланти демонстрували учні класу естрадний спів (викладачі Сергій Сокур та Ірина Климук), учні з фаху гітара (викладач Ельмар Усубов), учні з фаху синтезатор (викладач Надія Сухомлин) та учні класу духових інструментів (викладач Олег Бойко).

Цей навчальний заклад від самого початку війни проводить величезну волонтерську роботу. У тому числі він співпрацює з благодійним фондом «Дякую», засновником якого є Олена Мозгова — волонтерка, продюсерка, культурна і громадська діячка, донька відомого композитора Миколи Мозгового. І всі кошти, зібрані на цьому концерті, призначалися саме благодійному фонду «Дякую».

Свято музики у ТРЦ Aeromall від Бориспільської дитячої музичної школи

Директор навчального закладу Надія Ганудельова розповіла «Вістям», що саме цього тижня зійшлися два професійних свята: у вівторок, 1 жовтня — Міжнародний День музики, а в неділю — День учителя, а викладачі музичної школи також вчителі. От і вирішили відзначити ці свята великим благодійним концертом. І він удався на славу. Загалом у концерті взяло участь близько 30 вихованців музичної школи. А слухачами були і продавці магазинів, розташованих у приміщенні ТРЦ Aeromall, і його численні відвідувачі, а суботнього дня їх було досить багато. І мало хто просто кидав гроші у скриньку, проходячи повз. Більшість зупинялася і з цікавістю слухала виступи юних артистів.

Результат благодійного заходу був красномовним: слухачі надонатили 10 тис. 532 грн. Їх уже перераховано благодійному фонду «Дякую».

Надія Ганудельова у коментарі «Вістям» зазначила, що їм сподобався і концертний майданчик у ТРЦ Aeromall, і співпраця з закладом. Тому, імовірно, вихованці Бориспільської дитячої музичної школи ще не один раз повернуться на цю сцену. Тим більше, що благодійні збори ще будуть актуальними.

Свято музики у ТРЦ Aeromall від Бориспільської дитячої музичної школи

Свято музики у ТРЦ Aeromall від Бориспільської дитячої музичної школи

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама