Побили та зв’язали власницю будинку, а потім зухвало пограбували: у Києві затримали двох рецидивістів, – ФОТО

Побили та зв’язали власницю будинку, а потім зухвало пограбували: у Києві затримали двох рецидивістів, – ФОТО
9 Жовтня 2024, 10:37
Поділитися:

Київські правоохоронці затримали двох раніше судимих чоловіків, які причетні до зухвалого розбійного нападу. Злодії проникли до будинку 52-річної жінки, вдарили по голові та зв’язали, після чого винесли гроші та коштовне майно.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

У столиці затримали чоловіків, які побили жінку та пограбували її

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від 62-річного місцевого мешканця, про те, що на територію їх приватного будинку проникли невідомі та скоїли напад на його дружину.

Двоє невідомих осіб проникли до будинку потерпілої та сховались в підвальному приміщенні. Дочекавшись моменту, коли 52-річна жінка вийде з оселі, вдарили її по голові каменем, після чого зв’язали та, поки один зі спільників тримав ніж біля шиї потерпілої, інший нишпорив будинком. Чоловіки винесли з будинку 30 тисяч гривень, золотий ланцюжок, алкогольні напої, наручні годинники та інші цінності, після чого втекли, залишивши потерпілу зв’язаною, – розповіли в пресслужбі.

Поліцейські встановили особи зловмисників та затримали їх – це раніше судимі за аналогічні злочини уродженці Сумської та Харківської областей, 1974 та 1977 років народження, які нещодавно приїхали до столиці.

У столиці затримали чоловіків, які побили жінку та пограбували її, Фото: Поліція Києва

У столиці затримали чоловіків, які побили жінку та пограбували її, Фото: Поліція Києва

Тепер за скоєне підозрюваним загрожує до 15 років в’язниці з конфіскацією майна.

Як ми розповідали раніше, у столиці судитимуть чотирьох чоловіків, які вдерлися до квартири знайомої жінки та “обнесли” її на 600 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua