Відома співачка з Обухівщини знялася для обкладинки індійського глянцю

Відома співачка з Обухівщини знялася для обкладинки індійського глянцю
7 Жовтня 2024, 18:27
Поділитися:


Jerry Heil стала першою українською артисткою на обкладинці англомовного індійського журналу. Вона постала у новому образі – приміряла сріблястий топ з паєтками та асиметричний чорний костюм.

Про це розповіли на Instagram модного журналу.

Відома співачка з Обухівщини знялася для обкладинки індійського глянцю

В інтерв’ю глянцю співачка розповіла про свій творчий шлях, починаючи від перших кроків на сцені до участі в “Євробаченні 2024”. Коли співачка говорила про творчість, то натякнула на нову пісню.

Процес написання пісень у мене завжди різний. Іноді в голову просто спадає якась випадкова фраза. Наприклад, кілька днів тому я помітила, що англійська фраза “killing me” звучить схоже на українське слово “килими”, і створила пісню, яка базується на цій грі слів, – поділилась зірка.

Jerry Heil – українська співачка та піснярка, яка стала видатною фігурою на музичній сцені країни. Вона відома своїм унікальним поєднанням попелектроніки та фолкелементів. Її музика захоплює аудиторію як на внутрішньому, так і на міжнародному рівні, – зазначається у публікації.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • Jerry Heil стала найпопулярнішою українською артисткою на Spotify

  • Наші шляхи розійшлися: alyona alyona розкрила чи був конфлікт з Jerry Heil

  • Jerry Heil з Обухівщини подала свій трек на GRAMMY

  • Jerry Heil може знову підкорити Євробачення у 2025 році





Source link