Чесний огляд Samsung Galaxy S24 Ultra

Чесний огляд Samsung Galaxy S24 Ultra
4 Жовтня 2024, 13:07
Поділитися:

Серія S – це флагманські смартфони від Самсунг, у яких поєднуються топова продуктивність, висока автономність, широкий перелік корисних функцій і додаткових особливостей. У 2024 році на піку популярності модель Galaxy S24 Ultra. Стильний і потужний смартфон, представлений тут https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung__seriya_smartphone__samsung-galaxy-s24 за вигідними цінами, становить вагому конкуренцію айфонам і б’є рекорди з продажу в Україні. Далі розповідаємо, чим саме пристрій приваблює покупців.

Зовнішній вигляд

Samsung Galaxy S24 Ultra виготовлений з полегшеного титанового сплаву, вирізняється великими розмірами і незграбним дизайном. Виглядає смартфон сміливо і футуристично, чому сприяють також лінзи фотокамери, розташовані на задній панелі. По обидва боки пристрій оснащений загартованим склом Corning Gorilla Armor, до того ж є захист від води і пилу, що робить телефон практично невбиваним. Лицьова частина девайса відведена під 6,8-дюймовий AMOLED-екран з високою роздільною здатністю в 1440×3120 пікселів (співвідношення сторін становить 19.5:9). Частота оновлення картинки досягає 120 Гц — топовий показник, який сприяє плавному скролінгу. У дисплеї підтримуються технологія LTPO і режим HDR10+, завдяки чому зображення виглядає максимально реалістичним, насиченим і контрастним.

Камера

Родзинка Самсунг Гелексі С24 Ультра – це система з чотирьох камер, розташованих на задній кришці:

Основна на 200 Мп з діафрагмою f/1,7 і підтримкою технологій штучного інтелекту;
Телефотооб’єктив на 10 Мп із триразовим оптичним зумом;
Ультраширококутна на 50 Мп з діафрагмою f/3,4 і вже п’ятикратним зумом;
Ще один телеоб’єктив на 12 Мп із широкими кутами огляду.

У камерах реалізована функція групування пікселів для створення приголомшливих зображень навіть у темний час доби. Загалом знімки виходять якісними та реалістичними, що підтверджують незалежні тестування лабораторії DxOmark.

Продуктивність

Основу флагманського смартфона становить фірмовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen3, в основу якого входять вісім високошвидкісних ядер. Завдяки топовому чипсету телефон буквально літає навіть під час пікових навантажень, витримує роботу великовагових додатків та ігор ААА-класу. Йому на допомогу приходять графічний процесор GPU Adreno 750 і цілих 12 ГБ швидкісної оперативної пам’яті формату LPDDR5X.

Інші особливості

Samsung Galaxy S24 Ultra оснащений ємним акумулятором літій-іонного типу на 5000 мАг, який підтримує функції швидкої та бездротової зарядки. Обсяг вбудованого сховища на вибір становить 256, 512 ГБ або 1 ТБ. Серед корисних інтерфейсів слід виокремити USB Type-C, NFC, модулі Wi-Fi та Bluetooth останнього покоління.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама