Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав міста Ірпінь та Буча

image
15 Липня 2019, 15:10
Поділитися:

Очільник Київської області Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав міста Ірпінь та Буча.

На запрошення керівництва поліції Київщини Михайло Каренович завітав на  освітній захід, організований обласною поліцією для вихованців дитячого табору «Променистий»  – «Безпечне літо». Захід відбувся у Бучанському міському парку.

Патрульна поліція, інспектори з ювенальної превенції, кінологічна служба, вибухотехніки та працівники ДСНС у розважальній формі нагадали дітям правила поведінки під час літніх канікул.

Як зазначив Михайло Бно-Айріян, «поліцейський у західних країнах – це приклад мужності, справедливості та чесності. Їх бояться, але і поважають. Але повага будується не лише на цьому. Їхні правильні цінності культивуються у кінофільмах, в дитячих садках та школах. Нам потрібно рухатися аналогічним шляхом». Очільник Київщини схвалив ініціативу обласної поліції та зазначив, що подібні заходи будуть організовані по усіх містах на Київщині.

У ході візиту до Ірпеня голова КОДА оглянув міську інфраструктуру та поспілкувався з місцевими жителями щодо проблемних питань. Михайло Каренович зустрівся з ошуканими інвесторами мікрорайону «Благодатний», які третій рік не можуть отримати власного житла. «Я завжди буду за житло. Це елементарна, базова річ, яка потрібна людині. Власна територія. Власний світ… На жаль, свою територію, свій світ вони так і не отримали. Вони вклали в будівництво квартир крихтами назбирані кошти. Це неправильно. Це злочин. Крапка. Не знаю, хто винен, але розберемося», – зазначив очільник Київщини.

Водночас, голова Київської облдержадміністрації наголосив на «розумній логістиці» при будівництві. «Я завжди буду підтримувати будівництво житла. Але я за розумну логістику. Мають бути не лише квадратні метри житла, а квадратні метри потрібної людям інфраструктури. Житло – це не лише місце, де ти ночуєш. Це також сучасна школа поруч, нормальний дитсадок, наявність парковки для машин, аби паркуючись, не перекривати тротуари для мам з візками».

Михайло Каренович навів приклад підходу до ціноутворення в США, де «ціна житла у районі залежить не від красивої річки чи лісу, а від наявності гарної школи для дітей. Саме вона піднімає вартість житла та приваблює в цю місцевість інвесторів».

«Сповідуватму саме такий принцип. Я – за системний підхід до цього питання! І з цим треба теж уважно розібратися», – зазначив голова КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація