Нічний “наліт” на Київ: російські БПЛА знову атакували столицю, але всі були знищені

Нічний “наліт” на Київ: російські БПЛА знову атакували столицю, але всі були знищені
3 Жовтня 2024, 09:55
Поділитися:

Військовослужбовці армії росії у ніч на 3 жовтня вкотре здійснили атаку на Київ. Напад відбувся вночі і тривав понад 5,5 годин.

Про це повідомив керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

За його словами, противник використовував дрони-камікадзе типу Shahed. Баражуючі боєприпаси ворога наближалися до міста з різних напрямків та на різних висотах. Перші групи БпЛА були запущені ще до опівночі, після чого нові хвилі “шахедів” продовжували надходити протягом усієї ночі.

Тактика та прийоми нападу залишаються незмінними вже багато місяців поспіль, – зазначив глава КМВА.

Незважаючи на тривалість атаки, українські сили ППО успішно впоралися із загрозою. За попередніми даними, близько 15 ударних безпілотників було виявлено та знищено в повітряному просторі навколо та над Києвом. Жоден з російських дронів не досяг своєї мети.

Тільки у Деснянському районі столиці зафіксовано падіння уламків збитих дронів, проте значних руйнувань чи пожеж не сталося. Інформації про постраждалих не надходило.

Крім того, ми також писали, що росіяни завдали чергової нічної атаки дронами на Київську область. ППО знищила всі цілі, постраждалих немає, проте уламки впали у 6 районах, були пожежі, пошкоджено цвинтар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua