У Броварах відновлює роботу Університет третього віку

У Броварах відновлює роботу Університет третього віку
2 Жовтня 2024, 20:38
Поділитися:

2 жовтня у Броварській громаді відновив свою роботу унікальний заклад «Університет третього віку». Про це повідомили на сайті Броварської міськради.

Заклад було створено у 2011 році з метою поліпшення якості життя людей поважного віку. Основними завданнями були і залишаються наміри наповнити життя новими враженнями, розширити кругозір пенсіонерів, дати можливість реалізувати себе, знайти нових друзів. За цей час заклад випустив 892 студента.

Майже на п’ять років робота Університету припинилася в зв’язку з епідемією Ковід-19 та повномасштабним вторгненням. Лише секція скандинавської ходьби продовжувала своє існування.

Університет третього віку розпочинає свою діяльність із 7 жовтня, на сьогоднішній день заяву до вступу подало 72 особи. Програми занять розраховані на один рік та включають: лекції, практичні заняття, екскурсії, концерти та інші форми навчання.

Цього навчального року будуть діяти такі факультети: історія України, соціально-правових знань, психологія, основи християнства, інформатика, секція скандинавської ходьби, секція прикладного мистецтва.

Читайте також:

Зміни з 1 жовтня: мобілізація, старт Нацкешбеку, нові пенсії тощо

Як пенсіонерам оформити онлайн довідку про доходи: алгоритм дій

Працюючі пенсіонери у 2024 році: алгоритм перерахунку пенсій

Без черг та бюрократії: як оформити пенсію онлайн за допомогою Дія.Підпису

Читати далі: У Броварах відновлює роботу Університет третього віку , автор Попова Тамара

Джерело: Трибуна – Бровари