Який телефон в Ілона Маска та інших техно мільярдерів?

Який телефон в Ілона Маска та інших техно мільярдерів?
2 Жовтня 2024, 17:21
Поділитися:

Ілон Маск використовує, як iPhone, так і Samsung Galaxy. В інтерв’ю 2020 року він сказав, що віддає перевагу iPhone за його простоту та легкість використання. Однак він також відомий тим, що використовує Samsung Galaxy через його функції та параметри налаштування.

Який телефон у Джеффа Безоса?

Відомо, що Джефф Безос є шанувальником Android, і його бачили за використанням телефону Pixel. Також відомо, що він використовує Amazon Fire Phone, який є смартфоном, розробленим Amazon.

Який телефон у Марка Цукерберга?

Марк Цукерберг є фанатом iPhone, і його бачили з iPhone X і iPhone 11 Pro. Він сказав, що віддає перевагу iPhone, оскільки він простий і легкий у використанні.

Який телефон у Тіма Кука?

Тім Кук є генеральним директором Apple і, як відомо, є шанувальником iPhone. Його бачили за використанням iPhone 12 Pro та iPhone 13 Pro. Він сказав, що віддає перевагу iPhone, тому що це добре розроблений і надійний телефон.

Який телефон у Ларрі Пейдж?

Ларрі Пейдж є співзасновником Google і, як відомо, фанатом телефону Android. Його бачили за використанням телефону Pixel і Samsung Galaxy. Він сказав, що віддає перевагу телефону Android, оскільки його можна налаштувати краще, ніж iPhone. Хоча за іншими джерелами відомо, що засновники гугл користуються Nexuses.

Важливо зазначити, що це лише кілька прикладів і що телефони, якими користуються технологічні мільярдери, можуть відрізнятися. Зрештою, телефон, який використовує технологічний мільярдер, є особистим уподобанням, і немає правильної чи неправильної відповіді.

Джерело: Новини Вишгорода