Учні – захисникам: підбито підсумки акції «Разом до перемоги!»

Учні – захисникам: підбито підсумки акції «Разом до перемоги!»
2 Жовтня 2024, 12:58
Поділитися:

Головна  /  Учні – захисникам: підбито підсумки акції «Разом до перемоги!»

|  02. 10. 2024

Напередодні Дня захисників і захисниць України лідери учнівського самоврядування Білоцерківської громади ініціювали традиційну благодійну акцію «Разом до перемоги!».

Мета цієї акції – зібрати необхідні продукти харчування, засоби гігієни, подарунки, малюнки, обереги для наших воїнів, порадувати їх, привітати зі святом, підтримати, підняти настрій і бойовий дух!

Лідери учнівського самоврядуваня БМТГ завжди долучаються до волонтерської діяльності. Проводять багато заходів, щоб допомогти тим, хто потребує допомоги та підтримки. Щороку учнівська молодь організовує благодійні майстер-класи, лотереї, продажі, вуличні концерти, шкільні ярмарки та збирають кошти на ЗСУ. Тож це не перша і не остання акція, вони підтримуватимуть воїнів, аби перемога настала якнайшвидше.

1 жовтня, в День захисників і захисниць України в приміщенні ЦПО «Соняшник», що на масиві Незалежності, були підбиті підсумки благодійної акції. Ми пишаємось нашою громадою, де всі так активно й невтомно намагаються допомагати українським захисникам. Цього разу, всього за тиждень вдалося зібрати справді багато. І вже цими днями у різних напрямках й у різні підрозділи необхідні продукти та засоби гігієни разом з листами та малюнками будуть передані військовим.

Звертаючись до учнів, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик відмітив, що учнівська молодь громади завжди допомогає нашим захисникам, і такі акції вже стали традиційними. З іншого боку, це прикро, адже свідчить про те, що війна триває. Також поділився власним досвідом волонтерської діяльності, наголосивши, що волонтери, а також всі, хто їм допомагає закривати збори, це, в першу чергу, люди, які мають совість та високу громадянську свідомість.

Організатори акції висловилюють щиру вдячність кожній школі та садочку, кожному учню й кожній родині, кожному педагогу, хто долучився, хто небайдужий, і кому небайдужа доля України й українських воїнів!

Разом до перемоги! Слава Україні! Героям слава!

Фото

 

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт