83 тисячі гривень для українських захисників: у Колонщині провели благодійний ярмарок “Ми козаки, ми України діти” (фото)

83 тисячі гривень для українських захисників: у Колонщині провели благодійний ярмарок “Ми козаки, ми України діти” (фото)
1 Жовтня 2024, 19:15
Поділитися:

У суботу, 28 вересня, на території Колонщинського старостинського округу, на підтримку Збройних Сил України, до Дня козацтва відбувся Благодійний ярмарок “Ми козаки, ми України діти”.

Вихованці ліцею та садочку “Капітошка” разом із батьками та педагогічними працівниками проявили неймовірну креативність та старанність, приготувавши величезний асортимент смаколиків: від домашньої випічки до оригінальних сувенірів. На ярмарку можна було скуштувати ароматні пиріжки, солодку випічку, різноманітні напої та придбати вироби ручної роботи.

Святкову атмосферу доповнили виступи художнього колективу “Вербиченька”, джазового оркестру “Музична лабораторія” Вадима Корсака та автора-виконавця Володимира Коваленка. Їхні виступи зворушили присутніх і надихнули на добрі справи.

Своїми хлібопекарськими виробами порадувала місцева пекарня Хліббов, а розсадник “Еко-країна” запропонував широкий вибір рослин. Волонтери з Колонщини та Березівки пригощали власноруч виготовленими смаколиками.

Завдяки спільним зусиллям усіх учасників ярмарку вдалося зібрати вражаючу суму – 83 000 грн, які будуть передані на підтримку Збройних Сил України.

Дякуємо кожному, хто долучився до доброї справи!

Разом до Перемоги!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Макарівщини.



Джерело