На зупинках Борисполя з’явилися нові вказівники з розкладом руху автобусів

На зупинках Борисполя з’явилися нові вказівники з розкладом руху автобусів
1 Жовтня 2024, 18:31
Поділитися:

На зупинках Борисполя з’явилися нові вказівники з розкладом руху автобусів. Кошти на дорожні знаки, у тому числі і на вказівники, депутати виділили на сесії ще 19 квітня 2024 року. 

Особливість нових вказівників у тому, що розклад руху автобусів на них не нанесено на постійній основі — інформацію можна легко змінити, якщо буде затверджено зміни у розкладі. 

Начальник головного управління житлово-комунального господарства Вячеслав Толкач повідомив «Вістям», що загалом було встановлено 36 вказівників — переважно, на кінцевих зупинках маршрутів та на основних зупинках на Київському Шляху. По Київському Шляху вказівниками обладнано зупинки «Міський парк» та «Ринок «Центральний» — з двох боків дороги, також є вказівники на зупинках Аеромол, Покровська, біля ресторану «Золотий Лев». 

Окрім Київського Шляху, вказівники встановлено на вулиці Глибоцькій: біля ліцею «Патріот» та на масиві Дубечанський (біля магазину). Є вказівники тепер на кінцевій зупинці маршрутів 1 і 1а на вулиці Бежівка, на вулицях Коцюбинського, Франка, Коломичівська, у Промені, Лозівці, Нестерівці.

Внизу кожної таблички є QR-код, по якому через мобільний телефон можна перейти на сайт, де висвітяться усі графіки автобусних маршрутів Борисполя. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама